Concredis

De vijf voordelen van detachering voor werkgevers

Detachering is het inhuren van een interim professional bij een detacheringsbureau. De interim credit professional is bij Concredis in loondienst en wordt door Concredis ‘uitgeleend’ aan de werkgever. Vorige maand hebben we de 5 voordelen voor werkzoekenden beschreven, deze maand benoemen we de voordelen voor werkgevers. De belangrijkste voordelen van detachering voor werkgevers zijn flexibiliteit, de hoogwaardige kennis van de professional en de snelheid waarmee de professional aan de slag kan binnen de organisatie. 

Voordeel van detachering:
Flexibiliteit

Bij detachering zit een organisatie niet vast aan een langdurig contract met een werknemer. Hierdoor worden er, bijvoorbeeld wanneer de ontstane werkdruk minder is, geen hoge kosten gemaakt wanneer er geen behoefte meer is aan extra ondersteuning. Daarnaast geldt bij Concredis wanneer je vandaag een aanvraag doet, wij binnen 5 dagen je drie goed passende medewerkers voorstellen, die qua profiel volledig voldoen aan jouw eisen. Flexibiliteit vind je daarmee ook in de snelheid waarmee Concredis medewerkers voorstelt die direct aan de slag kunnen. Zo kunnen jouw medewerkers genieten van het terras, terwijl het werk op korte termijn doorgaat. 

Voordeel van detachering:
Kwaliteit

Al onze credit professionals zijn hoog opgeleid en hebben ruime ervaring binnen het credit management en zijn uitstekend in staat om de verbinding te maken met opdrachtgevers en klanten van opdrachtgevers. Een interim credit professional van Concredis verdient zichzelf snel terug, hij/zij is in staat om effectief een debiteurenportefeuille te beheren op een klantgerichte en mensgerichte wijze. Doordat onze professionals op een klant (en mens) gerichte manier te werk gaan, weten ze snel en effectief de verbinding te maken en op deze manier resultaten te behalen zonder dat dit ten koste gaat van de klantrelatie. 

Concredis investeert veel in haar medewerkers, met opleidingen (waaronder de bij Concredis verplichte WFT’s), trainingen en veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de onze medewerkers. Zo is de vakkennis van onze professionals altijd up-to-date en kunnen ze een duidelijke meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Onze interim credit professionals zijn daarnaast gewend om snel te schakelen tussen opdrachten en verschillende bedrijven. Door deze ervaring ziet onze professionals sneller waar de verbeter- en knelpunten liggen in de organisatie en kunnen ook concrete verbeter voorstellen doen. 

Interim bijzonder beheerder van Concredis

Voordeel van detachering:
Snelheid

Het inhuren van een interim credit professional via Concredis bespaart tijd. Zoals gezegd stellen wij je binnen 5 dagen drie goed passende medewerkers voor die passen bij jouw organisatie. Het vaak intensieve traject van werving en selectie van medewerkers nemen wij voor je uit handen en wij zorgen voor een goed passende match met jouw functie eisen. Door onze ruime pool van eigen medewerkers en ons grote netwerk van zzp’s binnen het credit management zijn wij in staat om snel de juiste match te maken. Daarnaast krijgt de professional van ons begeleiding en ondersteuning tijdens de opdracht. 

Voordeel van detachering:
Korte inwerktijd

Een interim credit professional van Concredis gaat vrijwel direct aan de slag en kan overweg met de meest gebruikte systemen. Door de ervaringen van vorige opdrachten vindt de professional snel zijn of haar weg binnen de organisatie en kan daardoor snel schakelen en bijspringen in allerlei situaties. Zelfs nu het thuiswerken nog steeds de norm is binnen de meeste organisaties en bedrijven. Door deze ervaring zijn onze credit professionals snel inzetbaar, zonder lange en uitgebreide inwerkperiode. 

Voordeel van detachering:
Zekerheid

De belangrijkste vier voordelen zorgen voor opdrachtgevers tot één allesomvattend voordeel, namelijk zekerheid. Zekerheid van een vakbekwame credit professional die snel aan de slag gaat en meedraait in alle processen en waaraan de opdrachtgever niet gebonden zit als de werkdruk weer wat afgenomen is. Zo kan je als organisatie snel op en afschalen, zonder daarbij kwaliteit en continuïteit te verliezen. Detachering van credit professionals via Concredis biedt zekerheid van flexibiliteit én kwaliteit. 

    Geef een reactie