Concredis

Op zoek naar een vaste baan, maar toch van opdracht naar opdracht?
Vijf voordelen van detachering

Voordeel van detachering:
zekerheid

Werken bij een detacheringsbureau biedt jou als werknemer zekerheid, je komt in dienst bij Concredis en krijgt van ons een contract. Concredis ‘leent’ jou vervolgens uit aan de opdrachtgever, waar jij aan de slag gaat. De duur van het contract is vaak de duur van de opdracht, of een vaste periode van een jaar. Je hebt hierbij ook een opzegtermijn, dus je kunt niet zomaar ontslagen worden door ons. Bij Concredis werken ook veel mensen met een contract voor onbepaalde tijd. Bij goed functioneren krijg je deze meestal na een jaar, maar soms kan je al sneller een contract voor onbepaalde tijd krijgen. Wij bieden je hiermee dus dezelfde zekerheden als bij een vaste baan.

Voordeel van detachering:
afwisseling

Als je in dienst komt bij Concredis krijg je de kans om bij veel verschillende bedrijven binnen te kijken en ervaring op te doen. Op deze manier leer je snel en doe je veel ervaring op, ook met verschillende culturen, afdelingen en producten binnen deze bedrijven. Zo wordt flexibiliteit een van jouw kerncompetenties. Doordat je daarnaast ook met veel verschillende credit professionals in aanraking komt, vergroot je jouw netwerk enorm. Hier heb je in de toekomst mogelijk veel profijt van! Bij Concredis vinden we het belangrijk dat je er niet alleen voor staat, we organiseren elk kwartaal kennissessies met jouw Concredis collega’s waarbij ervaringen uitwisselen een belangrijk element is. Zo krijg je extra begeleiding en leer jij daarnaast ook van ervaringen van anderen.

Voordeel van detachering:
Jouw carrière heeft altijd onze aandacht

In elke baan kan je de regie nemen over je eigen carrière en besluiten om een opleiding te gaan doen, of een andere kans te pakken. Maar als je in dienst bent bij Concredis, gaat dit toch nét wat makkelijker. Je kunt natuurlijk niet ineens buiten het credit management aan de slag via ons, maar je kunt wel in een andere sector of branche aan de slag. We bieden je daarvoor alle mogelijkheden én bieden je daarnaast alle kansen om opleidingen te volgen. We hebben een uitgebreid opleidingsbudget en vinden het belangrijk dat je daar ook gebruik van maakt. We hebben meerdere POP (Persoonlijk OntwikkelingsPlan) gesprekken per jaar, waarin we samen (maar vooral jij!) je doelen bepaald voor het komende half jaar. Naast het feit dat een WFT bij Concredis een vereiste is, kun je alle WFT’s behalen die je maar wilt. Wil je je verder specialiseren binnen een bepaalde tak binnen het credit management of je ontwikkelen tot leidinggevende? Wij bieden je de mogelijkheid! 

voordeel van detachering

Voordeel van detachering:
Begeleiding en persoonlijke aandacht

Ben je net klaar met je studie en op zoek naar een traineeship of heb je juist al enige/ruime ervaring? Detachering via Concredis kan uitkomst bieden. Als je bij ons in dienst komt, stippelen we samen jouw carrièrepad uit en bespreken dit elk half jaar in de POP gesprekken. Wij vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek zit, je kan en blijft ontwikkelen en plezier hebt in je werk. Wil je liever toch een andere kant op met jouw carrière? Dan bekijken we samen wat het beste bij jou past. Jouw loopbaan en carrière staan voorop, dat is niet alleen voor jou belangrijk en prettig, maar ook voor ons en onze opdrachtgevers!

Voordeel van detachering:
Veel en diverse collega’s

Dankzij ons grote netwerk van opdrachtgevers kunnen wij voor jou deuren openen bij veel bedrijven. Bedrijven waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben om te solliciteren of waarvan je dacht dat je er niet binnen zou kunnen komen. Bij met name onze grote opdrachtgevers is het vaak lastig om er zelf binnen te komen. Wij bieden jou het voordeel van ons netwerk zodat het wel lukt. Daarnaast heb je, naast de collega’s bij onze opdrachtgevers, veel collega’s van Concredis zelf. We spreken elkaar minimaal één keer per kwartaal en delen daarbij kennis en ervaringen met elkaar. Zodra het weer kan en we weer in het ‘normale’ terug zijn, altijd onder het genot van een hapje en een drankje. Want werken bij Concredis moet vooral leuk zijn en daar doen wij met elkaar een stapje harder voor. 

    Geef een reactie