Concredis

Banen voor credit

management professionals

Je bent werkzaam in het credit management of je bent bezig met het afronden van je studie en bent op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in het credit management. Als credit management professional ben je bij Concredis op de juiste plek!

Wij zijn dé verbinder met credit management professionals in zowel tijdelijke opdrachten als vaste banen. Onze credit management professionals leggen verbinding tussen ons en onze opdrachtgevers én tussen onze opdrachtgevers en hun klanten. In ons vak is het belangrijk om actief te luisteren en mensgericht te werk te gaan.

Gezien het brede scala aan functies die er in het credit management bestaan en ons grote klanten netwerk, zijn wij continu op zoek naar talenten en professionals. Of je nu schoolverlater bent die het vak wil leren of een ervaren werkzoekende of zzp’er, wij helpen je graag naar de volgende stap. Wij verbinden credit professionals!

Starters in het credit management

Ben jij een bezig met het afronden van je studie en op zoek naar een eerste uitdaging als professional binnen het credit management? Concredis is altijd op zoek naar talent die toegevoegde waarde kan leveren bij onze hoogwaardige klanten.

Banen voor professionals

Heb jij al werkervaring binnen het credit management, maar ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Concredis is altijd op zoek naar ervaren professionals in het credit management, die actief luisteren en mensgericht te werk gaan.

Een tijdelijke opdracht / zzp’er

Ben je een startende zzp’er? Wij komen graag in contact om je verder te helpen. Heb jij ruime ervaring binnen het credit management en ben je op zoek naar de volgende opdracht als zzp’er? Meld je bij ons aan en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Voordelen van werken als

credit professional bij Concredis

Bij detachering zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de gedetacheerde medewerker en de werkgever (Concredis). Als medewerker ben je in dienst bij Concredis. Wij regelen jouw salaris en andere arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, maar belangrijker: Je wordt onderdeel van een professioneel team. Jij gaat aan het werk bij één van onze opdrachtgevers en ons team staat altijd voor je klaar. Aan het einde van je opdracht gaan we een nieuwe opdracht voor je zoeken zodat je je verder kan ontwikkelen als credit professional. 

Hoogwaardige opdrachtgevers

met uitdagende opdrachten en banen

Alle voordelen van werken

bij Concredis

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke coach die je begeleidt in de wereld van detachering en credit management.

Interne opleidingen

Interne opleidingen op het gebied van credit management, waaronder de verplichte WFT-basis.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden naar credit manager, met daarbij behorende uitdagende opdrachten.