Concredis

Op zoek naar een

credit professional?

Concredis is dé verbinder met credit professionals, sinds 2003. Wij verbinden credit professionals die actief luisteren en betrokken zijn, die daardoor het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Als je op zoek bent naar een (interim) credit professional staat Concredis voor je klaar.

Heb je een tijdelijke onderbezetting of heb je tijdelijk meer capaciteit nodig op je afdeling en ben je op zoek naar een (interim) credit professional? Wij hebben een groot netwerk van credit professionals die snel aan de slag kunnen. Onze professionals weten waar ze het over hebben, ze zijn specialisten in ons vak.

Ons vak is mensgericht, waarbij we actief luisteren en oog hebben voor situaties waar mensen en bedrijven onbedoeld soms in terecht kunnen komen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing van de situatie die voor alle partijen juist is. Al onze professionals hebben
brede werkervaring in diverse branches en hebben ervaring met meerdere systemen.

Onze oplossingen als je

op zoek bent naar een credit professional

Detachering

Als je te maken krijgt met tijdelijke onderbezetting of liquiditeitskrapte, dan is het werken met een interim credit professional van Concredis de ideale manier om deze tijdelijke druk op te vangen.
Over detachering

Werving en selectie

De beste mensen neem je graag direct in dienst. Maar hoe vind je de juiste mensen die passen bij jouw afdeling en cultuur? Daar helpt Concredis je graag bij met onze werving en selectie oplossing.
Werving en selectie

Een tijdelijke opdracht / zzp’er

Ben je een startende zzp’er? Wij komen graag in contact om je verder te helpen. Heb jij ruime ervaring binnen het credit management en ben je op zoek naar de volgende opdracht als zzp’er? Meld je bij ons aan en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Onze garantie voor

onze opdrachtgevers

Wij zorgen ervoor dat er direct een oplossing komt voor uw tijdelijke onderbezetting of opgelopen werkachterstand.

Wij leveren maatwerk

Wij stellen alleen professionals voor met ervaring in jullie branche, die direct aan de slag kunnen én passen bij de cultuur. Je ontvangt van ons maximaal drie potentiële kandidaten voor de functie, die écht passen. Op die manier maken we gericht en snel de juiste match. Alleen zo kunnen wij een duurzame, langdurige verbinding met onze opdrachtgevers aangaan en deze behouden.

Oog voor situaties

We hebben oog voor situaties waar mensen en bedrijven soms onbedoeld in terecht komen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing met het hoogste resultaat én met behoud van de klant.