Concredis

Dé verbinder met

credit professionals

Wij zijn Concredis. Dé verbinder met credit professionals. Wij richten ons sinds de oprichting in 2003 uitsluitend op de mens in het credit management en mede dankzij onafhankelijkheid hebben wij een toonaangevende en unieke positie bereikt.

De credit professionals van Concredis onderscheiden zich middels onze unieke aanpak. Deze kenmerkt zich door de klant van onze opdrachtgever centraal te stellen. Concredis verbindt haar medewerkers met haar opdrachtgevers, die mensgericht te werk gaan en op die wijze het maximale resultaat nastreeft. Dus credit management voeren met respect en behoud van jouw klant.

Werken bij of voor Concredis is werken bij dé verbinder binnen het credit management. Dat betekent voor onze opdrachtgevers dat ze ervan uit mogen gaan dat wij altijd professionals voorstellen of aanbevelen, die direct aan de slag kunnen. Onze partners mogen erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren, in het oplossen van hun (tijdelijke) capaciteitsprobleem en/of in het verzorgen van goede oplossingen op maat. Alleen zo kunnen wij een duurzame verbinding met onze opdrachtgevers aangaan en deze behouden. Wij staan in verbinding met de arbeidsmarkt in ons vakgebied credit management en zorgen voor een goede match.

Wat ons anders maakt

dan anderen in ons vak

Creditmanagement is het proces van kredietverlening, van het zetten van de condities waaronder krediet wordt verleend, tot het innen van krediet wanneer het verschuldigd is. Het is een functie binnen een bedrijf om kredietbeleid te beheren en te controleren, om omzet te verbeteren, klanttevredenheid te behouden/te vergroten en om financiële risico’s te beheersen.

Creditmanagement is meer omvattend dan de financiële administratie, het beslaat de werkzaamheden in het gehele order-to-cash proces. Credit Management beoogt bij te dragen aan een gezond debiteurensaldo, een effectief en efficiënt inningsbeleid, met als doel hoge klanttevredenheid en lage afschrijvingen op debiteuren.

Met onze kernwaarden bepalen wij hoe wij zijn en hoe wij werken binnen ons vak.

Duurzame relatie

Wij gaan graag een duurzame relatie aan met onze opdrachtgevers, maar ook met onze partners en professionals die voor ons werken. Alleen zo kunnen wij het verschil maken en de juiste verbinding leggen tussen opdrachtgevers en medewerkers.

Wij luisteren actief en zijn betrokken bij ons vak

Wij zien ons vak als een mensgericht en mens gedreven vak, waarbij actief luisteren en betrokken zijn een belangrijk onderdeel is. Onze professionals luisteren actief en gaan op basis van de informatie op zoek naar een oplossing.

Onze garantie voor

onze opdrachtgevers

Wij zorgen ervoor dat er direct een oplossing komt voor uw tijdelijke onderbezetting of opgelopen werkachterstand.

Wij leveren maatwerk

Wij stellen professionals voor die passen binnen de cultuur van jullie bedrijf. Kandidaten worden hierop getoetst, omdat wij ons hebben verdiept in alle aspecten die jij belangrijk vindt in de juiste kandidaat.

Oog voor situaties

We hebben oog voor situaties waar mensen en bedrijven soms onbedoeld in terecht komen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing met het hoogste resultaat én met behoud van de klant.

Duurzame klantrelaties

waar we trots op zijn

Partners waar we

graag mee samenwerken

Onze professionals staan in

verbinding met elkaar

Concredis vindt het belangrijk dat onze medewerkers in verbinding staan met elkaar, zo kunnen ze van elkaar leren en elkaar verder helpen. Deze verbinding met elkaar bereiken we doordat we onze professionals vaak samen brengen, met een extra training en/of bijeenkomsten waarin we skills met ambitie verbinden.

Al onze professionals

zijn specialisten in ons vak

Al onze medewerkers zijn professionals, die goed zijn opgeleid en zichzelf continu blijven verbeteren, door het aangaan van nieuwe uitdagingen en het vergroten van hun kennis. Wij verbinden credit professionals.

Alle voordelen van werken

bij Concredis

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke coach die je begeleidt in de wereld van detachering en credit management.

Interne opleidingen

Interne opleidingen op het gebied van credit management, waaronder de verplichte WFT-basis.

Doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden naar credit manager, met daarbij behorende uitdagende opdrachten.